Besparen op internet met actiecodes

Op internet koop je altijd een stuk voordeliger. Telkens ik een van mijn reizen maak, vergelijk ik eerst de prijzen van de verschillende hotels. Zo kan je op Trivago al snel een flinke duit besparen. Vorige maand ging ik naar Duitsland, op bezoek bij een vriend. Hij woont samen met zijn verloofde, een Duitstalige van oorsprong, in een kleine flat nabij Frankfurt. Omdat ze slechts 1 slaapkamer en een te kleine living hebben, was ik dus noodgedwongen op hotel moeten gaan.

Na wat zoekwerk kwam ik terecht op het Sporthotel, in de buurt van het voetbalstadion van Frankrijk. Op Booking.com zag dat hotel er best wel OK uit, en bovendien was het nog schappelijk van prijs. Toen kreeg ik een mail van m’n Duitse vriend, waarin hij me aanraadde om Trivago te bezoeken en de prijs van datzelfde hotel te vergelijken. Nu dacht ik, waarom zou ik daar mijn tijd aan verspillen? Booking heeft immers de “beste prijsgarantie”, dus een goedkopere aanbieding of korting vinden leek me alvast uitgesloten. En voor zover ik weet, kan je op Booking.com geen actiecode invoeren. Nu, ik besloot om toch maar even te gaan piepen, en je raadt het nooit. Stond datzelfde hotel, identiek dezelfde kamer  én dezelfde datum, maar liefst 30% goedkoper op een andere, onbekende site: Agoda.com?

Ik bekeek snel de reviews op internet, en het bleek om een legitieme site te gaan. Dus ik heb daar maar geboekt, aan 30% korting. En guess what, alles ging supervlot! Geen enkel probleem gehad bij het inchecken, en bovendien genoten van een prima hotel…

frankfurt

Afsluiten doe ik graag met een tip: op https://tagcity.be kan je vele interessante kortingscodes en aanbiedingen vinden waarmee je een flink stuk kan besparen op al je online én offline aankopen.

Zo zie je maar, vergelijken op internet loont!

 

Hey, ik ben Nicolas en al van kinds af aan heb ik de reismicrobe te pakken. Hier lees je al mijn reisverslagen!
  1. Joffrey Beantwoorden

    Goede tip! Ik kijk ook altijd op Solden en Korting van de dag. En ook op de verschillende dagaanbieding websites kan je flink besparen.

Laat een reactie na

*

captcha *