Deze wandeltochten moet je zeker eens gedaan hebben

Hou je er niet zo van om tijdens je vakantie je tijd door te brengen aan het strand en eigenlijk niks te doen? Ben je liever actief bezig en zie je graag iets van de omgeving waar je verblijft? Wel, dan moet je zeker eens overwegen om een wandeltocht te doen tijdens je vakantie. Wij zochten alvast enkele leuke wandeltochten uit die je ooit eens moet gedaan hebben!

Queen Charlotte Track (Nieuw-Zeeland)

Deze wandeltocht is er eentje voor de getrainde wandelaars. De tocht bevindt zich in de Marlborough Sound, op de top van het Nieuw-Zeelandse Zuidereiland. Vooral de uitzichten die je er te zien krijgt tijdens je tocht zijn echt ongelofelijk. Terwijl je over bergkammen en door regenwouden wandelt heb je een schitterend zicht op de Marlborough Sounds.

Tonquin Valley (Canada)

In Jasper National Park ligt de zogenaamde Tonquin Valley. Je bevindt je aan de voet van de gekende Rampart Mountains, op ongeveer 23 kilometer van de dichtstbijzijnde weg. Tijdens je wandeltocht wandel je door de Tonquin Valley langs het prachtige Lake Amethyst. In het hart van de Canadese Rocky Mountains ontdek je een ongelofelijk stuk natuur en wildernis.

Grindelwald (Zwitserland)

Iets dichter bij huis, in Zwitserland, liggen drie gekende bergen: Eiger, Mönch en Jungfrau. In de omgeving van deze bergen kun je een prachtige wandeltocht maken langs de authentieke dorpjes Grindelwald, Wengen, Mürren en Lauterbrunnen. De rust die je ervaart tijdens je wandeltocht is haast ongelofelijk.

Everest Base Camp Trek (Nepal)

Wie al redelijk wat wandeltochten achter de kiezen heeft, kan zich inschrijven voor de ultieme trektocht. Vooral liefhebbers van bergwandelingen zullen deze wandeltocht weten te appreciëren. Tijdens de Everest Base Camp Trek zie je de Mount Everest, Lhotse en Lhotse Sar, de drie hoogste bergen ter wereld. Je maakt er bovendien ook kennis met de lokale bevolking die nog steeds zoals vroeger leeft.

Hey, ik ben Nicolas en al van kinds af aan heb ik de reismicrobe te pakken. Hier lees je al mijn reisverslagen!

Laat een reactie na

*

captcha *